Private shopping

Uiteraard kun je online op ieder moment van de dag terecht om ons assortiment te bekijken en te bestellen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een Private Shopping afspraak te maken. Wil jij buiten de reguliere openingstijden na sluitingstijd komen shoppen zonder andere klanten in de winkel? Dat kan.  Maak vrijblijvend een afspraak op deze pagina.

Maatregelen omtrent Corona

Montera meubelen volgt de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet. Op dit moment zijn er op basis van de RIVM adviezen de nodige maatregelen genomen om risico’s tot een minimum te beperken. Zo schudden wij geen handen, respecteren wij de voorgeschreven 1,5 meter afstand, is er een bezoekerslimiet per winkel en wordt alles extra schoongemaakt en ontsmet.

Omdat wij geen high traffic winkel zijn, kun je in onze winkels komen zonder in contact te komen met veel andere mensen. Het is geruststellend dat geen van onze medewerkers klachten heeft en mocht daar enige twijfel over zijn, blijven deze collega’s preventief thuis.

 

Bezorging

Onze bezorgers kunnen jouw nieuwe meubelen gewoon bezorgen. Ook hierbij worden alle RIVM adviezen gehanteerd. Voor de PostNL leveringen hoef je op dit moment geen handtekening te zetten, dit zal de bezorger voor je doen.

 

Wat vragen wij van jou?

Mocht je klachten hebben, hoe minimaal ook, willen wij je verzoeken om niet naar de winkel te komen, maar gebruik te maken van onze webshop. Wil je graag persoonlijk advies, dan kunnen wij dit in veel gevallen ook telefonisch geven of door middel van een videocall. Maak op deze pagina meteen een afspraak. Wij vragen je om betalingen in de winkel en aan onze bezorgers met pinbetaling te doen. De apparaten worden regelmatig schoongemaakt/ontsmet.

Staat er een bezorging of een andere afspraak gepland, maar heb jij of iemand in jouw directe omgeving gezondheidsklachten? Laat dit dan z.s.m. telefonisch aan ons weten, wij zoeken dan samen naar een passende oplossing.

 

Lekker shoppen met niemand om je heen...

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.